Kunnen hoofdluizen zwemmen?

Hoofdluizen kunnen niet zwemmen! Als ze in contact komen met water schakelen ze over op een toestand van schijndood. Maar ze blijven stevig vastzitten aan het haar. Daarom kan je hoofdluizen krijgen in zwembaden of aan het strand.

Read more

Krijgt iedereen hoofdluizen?

Hoofdluizen zijn een veel voorkomend probleem, vooral bij kinderen in de lagere school. De beste manier om een luizenplaag aan te pakken of een besmetting in uw gezin te voorkomen, is weten wat u te wachten staat en hoe u…

Read more

Kunnen hoofdluizen vliegen?

Hoofdluizen kunnen niet vliegen! Ze verspreiden zichvan hoofd naar hoofd via rechtstreeks contact tussenmensen. Daarom zijn ze zo gek op scholen en kinderen!  

Read more

Hoe snel planten hoofdluizen zich voort?

De vrouwtjes kunnen tot 10 eitjes per dag leggen. De eitjes bevinden zich meestal in de buurt van de haarwortel, dicht bij de hoofdhuid. Hoofdluizen zijn moeilijk te verwijderen. Hoe sneller u ze vindt, hoe gemakkelijker u er dus van…

Read more

Hoe werkt Paranix?

Alle Paranix-producten hebben een dubbele fysische werking. Ze doden zowel hoofdluizen als hun eitjes. Paranix Spray (of Lotion) en Paranix Shampoo verstikken hoofdluizen en hun eitjes en drogen ze uit.

Read more